Het Grote Sollicitatiespel in de media

België
‘Naast het lezen van boeken of surfen op internet is er ook een andere manier om je voor te bereiden op je volgende sollicitatiegesprek…..’

Zo begint het artikel op jobat.be over Het Grote Sollicitatiespel, inmiddels is ons spel ook bij onze zuiderburen bekend en daar zijn we best trots op!

Camp
Sinds 27 maart, de dag dat Het Grote Sollicitatiespel echt uitkwam, hebben we er uiteraard zelf bekendheid aangegeven. Maar onlangs zagen we dat het spel ook door andere media is opgepakt en er meerdere artikelen zijn verschenen in onder andere de Gooi- en Eemlander (https://www.gooieneemlander.nl/nieuws/solliciteren-oefenen-bordspel) en de IJmuidercourant (https://www.ijmuidercourant.nl/nieuws/solliciteren-oefenen-bordspel).

Onderwijs
Ook Campus OV4 Overpelt is al actief aan de slag geweest met de STAR methode door middel van Het Grote Sollicitatiespel (https://www.facebook.com/campusOV4Overpelt/?rc=p)

We zijn enthousiast dat andere media ook publiciteit geven aan ons spel. Solliciteren moet leuk zijn en dat het anders dan anders is met nieuwe spelvormen en leervormen, dat is juist wat werkt!

Workshops
De afgelopen maanden hebben we een aantal workshops mogen geven en elke groep was enthousiast, ‘een goede manier om te oefenen’ en ‘de STAR methode leeft nu meer voor me’, zijn reacties die veel voorkomen en daar doen we het voor!

2018-03-08T20:27:00+00:00