Loopbaanscan 2018-02-12T20:45:22+00:00

Loopbaanscan.

De Loopbaanscan is bedoeld voor

  • Voor iedereen die behoefte hebben aan advies over toekomstmogelijkheden, inspiratie en meer duidelijkheid om een volgende loopbaanstap te maken.

Omschrijving

In het eerste gesprek gaan we dieper in op jouw loopbaanvraag en gaan we door middel van een aantal loopbaanoefeningen verder in op jouw ‘kunnen’ en toekomstperspectieven.

Tussen het eerste en het tweede gesprek in krijg je een uitgebreide professionele digitale loopbaantest toegezonden. Deze test biedt inzicht in de belangrijke vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Het geeft meer zicht op jouw kwaliteiten, drijfveren, interesses en ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast geeft het rapport adviezen over passende branches en beroepen.

Het rapport van de loopbaanscan is een goed hulpmiddel om zelfinzicht en ideeën te verkrijgen over het functioneren en jouw verdere ontwikkeling. Ieder hoofdstuk sluit af met passende reflectievragen.

Het tweede gesprek is een reflectief gesprek waarin we aan de hand van het rapport dieper ingaan op de conclusies en worden adviezen voor de toekomst besproken.

Wat levert de Loopbaanscan op

  • Je hebt meer inzicht in jezelf, jouw kwaliteiten, ontwikkelpunten en potentieel, waardoor je nieuwe stappen kunt zetten en keuzes kunt maken in je loopbaan.
  • Je hebt meer duidelijkheid met betrekking tot toekomstmogelijkheden.
  • Je ontvangt een uitgebreide professionele rapportage over jouw competenties, drijfveren, motivaties, welk soorten werk goed bij jou passen en je ontwikkelmogelijkheden.

Duur van de Loopbaanscan

De loopbaanscan zijn 2 gesprekken van ongeveer 1,5 uur a 2 uur.

Eventueel kan besproken worden of er nadien of tijdens het traject ook persoonlijke sollicitatiebegeleiding nodig is om ondersteuning te krijgen naar (ander) werk.

Meer informatie, vragen over tarieven of eerst een vrijblijvend oriënterend gesprek?
Neem telefonisch contact met ons op: 06-52673078 of mail ons: info@solliciterenenmeer.nl.

Of maak gebruik van het onderstaande formulier: