Over ons 2018-02-11T20:26:20+00:00

WIE ZIJN WIJ?

Eldert Nieuwenhuize
Eldert NieuwenhuizeTrainer | Loopbaancoach
Bevlogen, doelbewust, analytisch en toegankelijk.

Werkt ruim 12 jaar als Trainer en Re-integratieconsulent.
Sinds 2013 is hij ook zelfstandig Loopbaancoach (NOLOC geregistreerd). Naast individuele loopbaanbegeleiding, geeft hij training en workshops rondom thema’s als Solliciteren, Loopbaan, LinkedIn en Mobiliteit.

Maaike Kersbergen
Maaike KersbergenTrainer | Coach
Enthousiast, dynamisch, overtuigend en creatief.

Maaike heeft 15 jaar werkervaring in de arbeidsbemiddeling. Sinds 2010 is ze Coach/Trainer in de re-integratiebranche. Ze geeft diverse sollicitatietrainingen en is gecertificeerd trainer (NOBTRA). In de afgelopen jaren heeft ze vele mensen met succes begeleid naar werk.

OVER ONS.

Onze specialismen zijn: Sollicitatie – & Loopbaanbegeleiding, Mobiliteit en LinkedIn. Wij bieden dit aan in diverse vormen, namelijk via individuele begeleiding, groepstrainingen en workshops. Dit kan bij onze trainingslocatie in Veenendaal, maar ook op locatie. Onze diensten bieden we landelijk aan. Wij overleggen graag wat de wensen en behoeften zijn en hoe wij jouw en/of jouw organisatie daarin kunnen ondersteunen.

Met betrekking tot onze trainingen en trajecten gelden er bepaalde samenwerkingsafspraken die we hanteren voor alle betrokken partijen.

NOBTRA
We zijn aangesloten en geregistreerd bij het NOBTRA. Dit keurmerk geeft opdrachtgevers duidelijkheid over de kwaliteiten van de trainer die u nodig heeft. Trainen is een vak apart, dat wordt beoefend door professionals die voldoen aan een aantal beroepsmatige eisen van NOBTRA.

NOLOC Erkend Loopbaanprofessional
Ook zijn we aangesloten bij het NOLOC. NOLOC is de beroepsvereniging voor loopbaancoaches. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en groei, want naast de toelatingseisen, toets NOLOC elke 3 jaar haar professionals in verband met herregistratie.